Toimitusehdot

Kiitos, kun vierailet sivuillamme!

 • Verkkokauppaohjeet:
  Valitse mieleisesi tuote ja paina add to cart -painiketta. Siirry checkout -sivulle ja täytä omat tietosi.
  Kiitos tilauksesta -sivulta löytyy IBAN tilinumero (tulossa pian) johon maksettuasi tuotteen saat sen omaksesi.
  Hyväksyttyäsi tilauksen saat myös sähköpostiisi varmistuksen tilauksesta sekä tiedot maksamiseen.
  Lähetämme tuotteen kun tilisiirto näkyy tilillämme ja ihan kohta se on jo postilaatikossasi.
 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
 • ILMAISET POSTITUSKULUT! Pakkausmateriaalit ovat suurilta osin kierrätettyjä, eikä niistä tule erillisiä kuluja sinulle. Kierrättäminen kannattaa aina!
 • Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisen on tapahduttava yllämainitun ajan kuluessa sähköpostilla ja palauttamalla ko. tuote osoitteeseen Eko-Ompelimo, Annankatu 5, 24100 Salo.
  Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen edellyttää, että palautat tuotteen viipymättä uudenveroisessa kunnossa ja liität palautuksen mukaan kopion tilausvahvistuksesta tai laskusta, joka on toimitettu tuotteen mukana. Toivoisimme, että peruutusilmoituksessa ilmoittaisit myös syyn kaupan peruuttamiselle.
 • Yrityksillä, kaupungeilla, kunnilla ja Y-tunnuksen omaavilla yhteisöillä on mahdollisuus tilata tuotteita laskulla.
 • Kaikilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen vähintään kuuden kuukauden takuu. Takuu ei koske vaurioita jotka ovat syntyneet väärästä varastoinnista tai käytöstä. Otathan kaikissa tapauksissa yhteyttä meihin:  studio@finfactory.fi.

Jos haluat lisätietoja jostakin tuotteesta tai tarjoamastamme palvelusta ota pikimmiten yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Jenny Sainio, Saara Talvo ja Tiina Palkki